Proč Bitcoin zase spadl, je to normální?
Chci se zeptat, proč vlastně Bitcoin opět klesl? Už jsem si na to zvykl, že jeho cena skáče nahoru a dolů, ale tohle vypadá jako nějaký výrazný pád. Je to v pořádku? Vždyť to už takhle dělá několik let, ale když vidím ty čísla, někdy mám pocit, že jde o něco vážnějšího. Lidi říkají, že volatilita je součástí kryptoměn, ale co když se to tentokrát změní? Můžou za to nějaké novinky ze světa regulací nebo třeba přímo nějaké velké investice? A co ti velcí hráči na trhu? Jak moc ovlivňují cenu a co vlastně může způsobit tak rapidní pokles? Je to běžné a měli bychom si zvyknout, nebo je lepší teď něco podniknout? Před pár dny jsem slyšel, že se blíží nějaké důležité události, které by mohly mít vliv na trh. Co si o tom myslíte? Myslíte si, že bych měl teď nakupovat nebo čekat až to opět vyroste? Jaké máte zkušenosti s takovými situacemi? Měl bych se bát o své investice, nebo je lepší mít klidnou hlavu a počkat na stabilizaci trhu? Pokud má někdo tipy, jak reagovat na takové výkyvy, budu rád za každý názor. Je normální se obávat, nebo je to prostě součástí hry s kryptoměnami?