Jak začít investovat do kryptoměn, když nemám žádné zkušenosti?
Chtěl bych se zeptat, jak vlastně začít investovat do kryptoměn, když jsem úplný nováček a nemám žádné zkušenosti. Zajímám se o to už nějakou dobu, ale mám pocit, že je toho tolik, co musím vědět. Je tady někdo, kdo by mi mohl poradit s tím, jaký je vůbec nejlepší způsob, jak se do toho pustit? Myslím tím, od čeho bych měl začít? Mám třeba hledat nějaké online kurzy nebo se zaregistrovat na nějakých fórech? A co peněženky – jak si vybrat tu správnou a je nutné mít ji hned na začátku? Taky bych chtěl vědět, jestli je lepší začít s jednou konkrétní kryptoměnou, jako je Bitcoin nebo Ethereum, nebo je rozumnější diverzifikovat své investice hned na začátku? Jaké jsou vůbec rizika spojená s investováním do kryptoměn pro někoho, kdo nikdy předtím neinvestoval? Existují nějaké tipy nebo triky, které by mi mohli pomoci vyhnout se častým chybám, které dělají nováčci? Rád bych slyšel názory těch z vás, kteří už máte nějaké zkušenosti v této oblasti. Děkuji všem za jakoukoli radu alebo doporučení!