Jaké budou ceny nemovitostí v Praze za 10 let?
Zajímalo by mě, jak si myslíte, že se budou vyvíjet ceny nemovitostí v Praze v následujících deseti letech. Mám pocit, že Praha jakožto hlavní město má stále velký potenciál a poptávka po bydlení tu bude vždycky vysoká. Ale co když se změní ekonomické podmínky, nebo třeba nastane nějaká krize? Myslíte si, že ceny vzrostou, poklesnou, nebo zůstanou víceméně stabilní? Jaké faktory by mohly ovlivnit trh s nemovitostmi? Mám taky obavy ohledně inflace a dalších ekonomických ukazatelů, které by mohly mít vliv na realitní trh. Co říkáte na to, jak se třeba promění nabídka a poptávka v důsledku změn v pracovním trhu a možnosti práce na dálku? Je možné, že lidé začnou hledat bydlení jinde a Praha by mohla ztratit na atraktivitě? Všichni víme, že jsou tady i nové stavební projekty a vládní regulace, co si o tom myslíte? Jaké máte názory na investice do nemovitostí v tomto kontextu? Dává smysl investovat teď, nebo počkat na stabilizaci trhu? Jaké jsou vaše osobní zkušenosti s investováním do pražských nemovitostí?