Kde najdu spolehlivé informace o investicích do NFT?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, kde vlastně najdu nějaké spolehlivé a aktuální informace o investicích do NFT. V poslední době se o tom hodně mluví a já mám pocit, že se v tom však dost ztrácím. Na internetu je spousta článků a videí, ale jak mám rozlišit, co je pravda a co je jenom marketingový tah? Existují snad nějaké osvědčené weby nebo platformy, kde by se dalo dozvědět víc o tom, jak investovat do NFT, co sledovat, na co si dát pozor? Přijde mi to jako obrovská bublina a nevím, jestli to má vůbec smysl. Také mě zajímají názory lidí, kteří už v NFT investují. Jaké mají zkušenosti? Jaké jsou nejlepší strategie? Opravdu to může být ziskové nebo je to spíše risk? A co právní aspekty? Kde se dozvím, jak chránit své investice? Rád bych slyšel i názory na to, jak vybírat projekty a umělce, do kterých se vyplatí investovat. Je nějaká komunita nebo fórum, které byste doporučili pro sdílení informací? Vím, že je dobré mít znalosti o trhu s kryptoměnami obecně, ale nevím, kde začít. Předem díky za jakoukoli pomoc!