Co jsou NFT a jak mohou vydělávat peníze?
V poslední době se hodně mluví o NFT, ale pořád mi to moc nedává smysl. Co vlastně ty NFT jsou? Slyšel jsem, že to jsou nějaké tokeny na blockchainu a dokonce něco jako digitální umění nebo sběratelské předměty, ale jak to celé funguje? Může mi někdo vysvětlit, co přesně znamená, když se řekne, že něco je NFT? A jak se vlastně dá na tom vydělat? Jak může někdo prodávat digitální obrázky nebo videa za miliony dolarů? To mi přijde šílené! Zajímalo by mě, jestli je nějaký způsob, jak investovat do NFT, aniž bych měl miliony na účtu. Jaké jsou možnosti pro začátečníky? Musím být umělec nebo odborník na kryptoměny, abych do toho mohl jít? Je to bezpečné? Jak se chránit před podvody nebo ztrátami při investování do NFT? A co když se trh s NFT zhroutí? Je to vůbec dobrý způsob, jak diverzifikovat své investice? Vím, že existují platformy jako OpenSea nebo Rarible, ale jak si vybrat ty správné projekty a co sledovat, abych našel ty nejzajímavější a nejziskovější NFT? Opravdu bych rád pochopil, jak tohle všechno funguje a jestli má smysl do toho investovat.