Jaké jsou hlavní výzvy, kterým čelí DeFi projekty dnes?
DeFi projekty se v posledních letech staly jednou z nejdiskutovanějších oblastí v kryptoměnovém světě, ale já se chci zeptat, jaké jsou vlastně hlavní výzvy, kterým tyto projekty dnes čelí? Mám pocit, že mnozí lidé si myslí, že DeFi je budoucnost financí, ale co když je to naopak? Co když na nás čekají nějaké skutečně velké překážky, které by mohly ohrozit jejich rozvoj? Mám na mysli například otázky bezpečnosti. Slyšel jsem o různých hackech a útocích na DeFi platformy a opravdu mě to děsí. Jaký vliv mají tyto incidenty na důvěru uživatelů a na další rozvoj DeFi ekosystému? A co regulace? Jak se s nimi DeFi projekty vyrovnávají? Je to pro ně překážka nebo příležitost? Už jsem četl několik článků o tom, jak vlády zvažují regulaci kryptoměn a DeFi služeb a docela mě zajímá, jak by to mohlo ovlivnit celkovou situaci na trhu. Nemluvě o uživatelské přívětivosti – mám pocit, že pro průměrného investora není vždy snadné pochopit, jak DeFi funguje, a to může být velký problém. A co likvidita? Jak se projekty vyrovnávají s nedostatkem likvidity nebo s volatilními trhy? Neztratíme kvůli těmto výzvám možnost vidět plný potenciál DeFi technologií? Kdo ví, jak se to všechno vyvine dál. Ale určitě bych byl rád za názory a zkušenosti ostatních. Takže co si myslíte? Jaké hlavní výzvy vidíte u DeFi projektů dnes?