Co se vlastně stalo s DeFi během posledního poklesu trhu?
V poslední době jsme byli svědky výrazného poklesu na trhu s kryptoměnami, a přemýšlím, co to vlastně znamená pro DeFi sektor. Zajímalo by mě, jaký dopad měl tenhle propad na decentralizované finance jako takové. Viděl jsem, že ceny tokenů šly dolů a některé projekty dokonce ztratily velkou část své hodnoty. Ale co to všechno znamená pro uživatele? Jak reagovaly platformy jako Uniswap nebo Aave? Došlo k nějakým významným změnám v likviditě nebo objemu obchodování? Slyšel jsem, že někteří lidé začali vybírat své prostředky z likvidity poolů, ale je to skutečně tak dramatické? A co stabilnícoiny? Zůstaly v bezpečí, nebo i ty byly ovlivněny tímto poklesem? Také mě zajímá, jestli se objevily nové příležitosti v rámci DeFi během této krize, nebo spíš lidé utíkají do tradičnějších investic. Jak to celé vnímáte vy? Co si o tom myslíte? Mohou se DeFi projekty z tohohle dostat silnější než předtím, nebo je to začátek konce pro některé z nich? Je vůbec možné predikovat budoucnost DeFi po takovém poklesu? Děkuju za vaše názory!