Může někdo ukrást moje NFT a co s tím mohu dělat?
Nedávno jsem se začal zajímat o NFT a mám na své peněžence pár digitálních uměleckých děl, které by mi mohly přinést nějaký zisk. Ale teď mám trochu strach. Slyšel jsem, že někdo může ukrást moje NFT a to mě dost znepokojuje. Jak to vlastně funguje? Může hacker opravdu proniknout do mé peněženky a vzít mi nášlapné NFT? A co by se stalo, kdybych si je chtěl pojistit nebo nějak chránit? Existují nějaké bezpečnostní tipy, které bych měl dodržovat, abych minimalizoval riziko krádeže? Zajímalo by mě také, jaké jsou možnosti, pokud k něčemu takovému dojde. Můžu se nějak bránit nebo se s tím dá něco dělat? Četl jsem něco o tom, že je dobré mít dvoufázové ověřování, ale je to skutečně účinné? Jaké další kroky byste doporučili podniknout pro ochranu svých investic v NFT? A co když už dojde k útoku, mám kontaktovat policii nebo nějaké specializované organizace? Omlouvám se za všechny ty otázky, ale opravdu se bojím o své digitální majetky. Jak tedy mohu bezpečně investovat do NFT a co dělat, když dojde ke krádeži?