Kdy bych měl aktualizovat své investiční portfolio?
Mám pár otázek ohledně toho, kdy a proč bych měl aktualizovat své investiční portfolio. Zajímalo by mě, jestli je důležité provádět tyto změny pravidelně, nebo jestli je to spíš o nějakých konkrétních událostech na trhu. Například, co když dojde k výrazným změnám v ekonomice nebo na trhu s akciemi? Mělo by to nějaký vliv na moje rozhodnutí? A co když se mi některé investice nezdají tak ziskové, jak jsem původně myslel? Je dobré provést revizi, když se blíží konec roku, nebo bych měl být flexibilnější a reagovat na aktuální trendy? Jak často bych měl sledovat vývoj svých investic a v jakých případech bych měl zvážit jejich přehodnocení? Navíc by mě zajímalo, jestli máte nějaké tipy, jak efektivně sledovat výkon svého portfolia. Mohlo by být také užitečné vědět, jak zohlednit nové příležitosti, jako jsou například kryptoměny nebo NFT, v porovnání s tradičními investicemi. Jak to vidíte vy? Co byste doporučili někomu, kdo chce mít jistotu, že jeho portfolio odpovídá aktuálním podmínkám na trhu a jeho vlastním cílům?