Na které DeFi protokoly bych se měl zaměřit?
Zajímám se o kryptoměny a poslední dobou mě hodně láká oblast decentralizovaných financí, známých jako DeFi. Je to prý skvělá příležitost, jak investovat a nechat peníze vydělávat, ale nevím, kde začít. Četl jsem něco o různých protokolech, ale je jich tolik a každé má své specifika. Můžete mi poradit, na které konkrétní DeFi platformy bych se měl zaměřit? Zajímal by mě přehled těch nejlepších, které jsou v současnosti populární a mají dobré hodnocení. Také by mě zajímalo, jestli jsou nějaké, které jsou vhodné pro začátečníky, nebo jestli bych měl rovnou zkusit něco složitějšího? Jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých protokolů? A co třeba bezpečnost – na co si dát pozor? Opravdu chci být opatrný a nechci přijít o své peníze. Mám se zaměřit na půjčování, staking nebo třeba likviditní fondy? Rád bych znal názory lidí, kteří už mají zkušenosti a mohou mi pomoct orientovat se v tomto rychle se vyvíjejícím světě. Jaká je vaše zkušenost s různými DeFi platformami? Děkuji za jakékoli tipy a rady!