Jak začít investovat do NFT, když tomu vůbec nerozumím?
Slyšel jsem o NFT a jak jsou dneska hrozně populární, ale upřímně, vůbec nevím, co to vlastně je. Je to jako nějaká digitální umění nebo co? Jak se vlastně dostanu k tomu, abych investoval do NFT, když jsem v tom naprosto zelený? Mám pocit, že jsem prošvihl nějaký vlak, protože ostatní lidé o tom mluví jako o něčem super cenném. Jaké jsou první kroky, co bych měl udělat? Potřebuju k tomu nějaké speciální znalosti nebo vybavení? Mohu si koupit NFT bez toho, aniž bych měl nějaké technické zázemí? A jak vybrat to správné NFT k investici? Je lepší investovat do známých umělců nebo raději hledat nové talenty? Jaká jsou rizika spojená s NFT a jak se jim vyhnout? Slyšel jsem také o různých platformách, kde se NFT kupují a prodávají. Které jsou ty nejznámější a jak se na nich orientovat? Myslíte, že je to dobrá investice do budoucna, nebo je to jenom módní vlna, která brzy pomine? Rád bych slyšel názory lidí, kteří už s investováním do NFT mají nějaké zkušenosti. Jaký je váš příběh a co byste doporučili někomu, kdo teď začíná?