Charts.cz/Fórum/Jaké nové kryptoměny se vyplatí sledovat v roce 2024?

Jaké nové kryptoměny se vyplatí sledovat v roce 2024?

Zajímá mě, které nové kryptoměny by mohly mít potenciál v roce 2024. V posledních letech jsme viděli spoustu různých projektů a některé z nich dokonce vzrostly na hodnotě velmi rychle. Chtěl bych vědět, jestli existují nějaké konkrétní kryptoměny, které by mohly být zajímavé pro investice v nadcházejícím roce. Například, slyšel jsem o několika nových startupech, které plánují spuštění svých tokenů a vypadá to, že mají silné týmy a dobré myšlenky. Jak ale zjistit, které z nich stojí za pozornost? Měli bychom se zaměřit na technologie za těmito projekty, nebo je důležitější sledovat trendy na trhu? A jak se vlastně orientovat v tom množství informací, které jsou k dispozici? Je tu také otázka volatility - jak moc se máme obávat výkyvů na trhu s kryptoměnami? Taktéž by mě zajímalo, jaké faktory ovlivňují úspěch nových kryptoměn a jestli máme sledovat jejich adopci nebo nějaké partnerství s velkými firmami. Pokud máte nějaké tipy na konkrétní kryptoměny, o kterých jste slyšeli nebo které sledujete, dejte vědět. A co si myslíte o regulacích v tomto oboru? Myslíte si, že mohou ovlivnit budoucnost nových projektů? Rád bych znal názory ostatních investorů a jejich zkušenosti. Děkuji!

189 slov
1.9 minut čtení
2. 2. 2025
Zdeněk Horák
Zdeněk Horák

Když se podíváš na nové kryptoměny pro rok 2024, doporučuji sledovat projekty jako třeba Aptos nebo Sui, mají slušné technologie a silné týmy. Zajímavé jsou i tokeny z DeFi a NFT segmentu, tam je spousta novinek. Určitě se zaměř na technologie za projekty a jejich reálnou aplikaci. Je fajn sledovat trendy, ale i to, jak si projekty vedou s adopcí a jestli mají nějaké zajímavé partnerství. Volatilita je tu dost velká, takže je dobrý mít plán a neinvestovat víc, než si můžeš dovolit ztratit. Regulace určitě hrají roli, ale většina projektů se tomu snaží přizpůsobit. Hlavně se nenech zmást hypem, udělej si vlastní průzkum a sleduj komunity kolem těch projektů.

110 slov
1.1 minut čtení
16. 10. 2024
Jarmila Vorlová
Jarmila Vorlová

Tak hele, co jsem tak slyšel, tak v roce 2024 by mohly být zajímavé některé nové projekty, co se chystají na trh. Například sleduju nějaký DeFi tokeny a NFT platformy, co slibují revoluci v komunitním financování a digitálních uměleckých dílech. Zjistit, co za nimi stojí, je důležitý – jako třeba tým a jejich zkušenosti. Ale zase, trend je taky důležitej, protože kryptotrh dost reaguje na zprávy a novinky.

Volatilita? No, ta tu bude vždycky, takže s tím musíš počítat. Taky bych se koukal na to, jak rychle se adopce zvyšuje a jestli mají nějaký spolupráce s velkýma firmama, to může hodně pomoct. Regulace jsou taky zajímavý téma – jakmile začne být víc pravidel, může to ovlivnit trh i konkrétní projekty, ale na druhou stranu to může přinést i větší jistotu pro investory.

Takže jo, určitě sleduj tyhle faktory a buď v obraze. Ještě bych doporučil koukat po komunitních fórech nebo sociálních sítích, tam často najdeš fajn tipy a názory lidí z oboru.

161 slov
1.6 minut čtení
19. 1. 2025
Olga Vaňková
Olga Vaňková