Jaké nové kryptoměny se vyplatí sledovat v roce 2024?
Zajímá mě, které nové kryptoměny by mohly mít potenciál v roce 2024. V posledních letech jsme viděli spoustu různých projektů a některé z nich dokonce vzrostly na hodnotě velmi rychle. Chtěl bych vědět, jestli existují nějaké konkrétní kryptoměny, které by mohly být zajímavé pro investice v nadcházejícím roce. Například, slyšel jsem o několika nových startupech, které plánují spuštění svých tokenů a vypadá to, že mají silné týmy a dobré myšlenky. Jak ale zjistit, které z nich stojí za pozornost? Měli bychom se zaměřit na technologie za těmito projekty, nebo je důležitější sledovat trendy na trhu? A jak se vlastně orientovat v tom množství informací, které jsou k dispozici? Je tu také otázka volatility - jak moc se máme obávat výkyvů na trhu s kryptoměnami? Taktéž by mě zajímalo, jaké faktory ovlivňují úspěch nových kryptoměn a jestli máme sledovat jejich adopci nebo nějaké partnerství s velkými firmami. Pokud máte nějaké tipy na konkrétní kryptoměny, o kterých jste slyšeli nebo které sledujete, dejte vědět. A co si myslíte o regulacích v tomto oboru? Myslíte si, že mohou ovlivnit budoucnost nových projektů? Rád bych znal názory ostatních investorů a jejich zkušenosti. Děkuji!