Jaké trendy v kryptoměnách očekáváte v roce 2025?
O kryptoměnách se v poslední době hodně mluví a já jsem zvědavý, co si lidé myslí o tom, jak se situace vyvine do roku 2025. Jaký je váš názor na to, co nás čeká? Myslíte, že se Bitcoin udrží na vrcholu, nebo ho nějaká jiná kryptoměna překoná? A co altcoiny? Je šance, že se objeví nějaké nové projekty, které změní hru? Mě zajímá také vývoj technologie blockchain – bude mít stále větší význam v různých odvětvích jako finance, supply chain management nebo dokonce zdravotnictví? Kde vidíte potenciál pro růst a investice? A co regulace? Myslíte, že vlády budou mít větší vliv na trh s kryptoměnami a jak by to mohlo ovlivnit ceny? Uvažujete o investování do NFT nebo jiných digitálních aktiv? Jaké máte zkušenosti s tímto typem investic? Všímáte si nějakého vzrůstajícího zájmu o tyto moderní technologie mezi investory a širokou veřejností? Jaké trendy v oblasti decentralizovaných financí (DeFi) očekáváte? Myslíte si, že DeFi nakonec převládne nad tradičními finančními institucemi? Pokud ano, tak jak brzy by se to mohlo stát? Rád bych slyšel vaše názory a předpovědi, protože trhy jsou tak dynamické a neustále se vyvíjejí. Každý názor může být cenný a pomoci ostatním lépe se orientovat v tom, co nás čeká. Takže co si o tom myslíte?