Jaké tokeny mám stakovat v DeFi pro nejlepší výnosy v roce 2025?
Zajímalo by mě, jaké tokeny by bylo rozumné stakovat v oblasti decentralizovaného financování, abych mohl dosáhnout co nejlepších výnosů do roku 2025. Vím, že trh s kryptoměnami je velmi volatilní a neustále se vyvíjí, ale chtěl bych slyšet názory lidí, kteří se v tom orientují a mají nějaké zkušenosti. Jaké platformy nebo projekty se vám osvědčily? Myslíte si, že by bylo lepší zaměřit se na již etablované tokeny jako Ethereum nebo Bitcoin, nebo bych měl hledat nové a nadějné projekty? Jaký je váš názor na staking stablecoinů versus staking altcoinů? Je lepší diversifikovat a stakovat více různých tokenů, nebo se soustředit jen na pár vybraných? Také by mě zajímalo, zda máte nějaké tipy, jak monitorovat výnosy a rizika spojená s různými tokeny. Jak se díváte na budoucnost DeFi a jeho potenciál přinášet pasivní příjem v dalších letech? Vím, že je dobré mít nějakou strategii a plán, ale s tolika možnostmi na trhu je těžké se rozhodnout. Jak jste si vy vybírali tokeny k stakingu? Děkuji za vaše rady a názory!