Jak začít s webináři pro pasivní příjem?
Mám takový dotaz ohledně webinářů a toho, jak s nimi začít, abych si mohl vytvořit nějaký pasivní příjem. V poslední době se hodně mluví o tom, jak je to skvělý způsob, jak sdílet svoje znalosti a dovednosti a přitom si na tom i vydělat. Ale kde vlastně začít? Jaký obsah by měl být v prvním webináři, aby zaujal lidi a přitom byl dostatečně hodnotný? Mám pocit, že existují různé platformy, kde se to dá dělat, ale nevím, která by byla nejlepší. Měli byste doporučit nějaké konkrétní nástroje nebo software pro pořádání webinářů? A co marketing – jak dostat lidi na svůj webinář, když ještě nemám žádnou sledovanost? Opravdu potřebuju mít velký seznam e-mailových kontaktů nebo stačí nějaká reklama na sociálních sítích? Také bych chtěl vědět, jestli je lepší mít webinář zdarma a pak nabídnout placený obsah nebo rovnou začít s placenou verzí. Jakou formu by měl mít ten webinář, aby byl atraktivní? A co třeba záznam – měl bych ho nabízet jako součást balíčku nebo úplně zdarma? Vím, že spousta lidí dělá tyhle věci jako součást svého podnikání, ale já bych chtěl zjistit, jestli je to reálné i pro někoho, kdo teď začíná a nemá tolik zkušeností. Co myslíte? Máte někdo tipy nebo rady pro úspěšný start s webináři jako zdrojem pasivního příjmu?