Jak začít s investováním do DeFi, když vůbec nevím, kde začít?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na něco, co mě trápí už delší dobu. Slyšel jsem hodně o DeFi a jak je to vlastně revoluční způsob, jak investovat peníze. Ale mám pocit, že jsem ztracený v tom, co to vlastně je a jak do toho vůbec začít investovat. Třeba si říkáte, proč se tím zabývám – no, protože se mi zdá, že tradiční metody investování už nejsou tak atraktivní a chtěl bych zkusit něco nového. Ale když čtu různé články nebo diskuse na fórech, mám z toho ještě větší zmatek. Co přesně znamená termín „DeFi“? Jaké jsou nejznámější platformy a co bych měl vědět před tím, než se do toho pustím? Je tam nějaká základní příprava, kterou bych měl mít? Kde si mohu udělat účet a jak to celé funguje? A co když udělám chybu? Jaké jsou rizika? Mám strach z podvodů nebo ztráty peněz. Je lepší začít s malou částkou nebo rovnou větším investičním balíkem? A co byste doporučili jako první kroky pro někoho, kdo tomu vůbec nerozumí? Jaké zdroje informací byste doporučili k tomu, abych se v tom lépe orientoval? Omlouvám se za množství otázek, ale cítím se opravdu zmatený a nerad bych udělal nějakou hloupost. Děkuji za rady!