Jaké aplikace jsou nejlepší pro sledování krypto investic?
Mám na srdci otázku ohledně sledování mých krypto investic. Investuji do různých kryptoměn a chtěl bych mít přehled o všech svých aktivech na jednom místě. Vím, že existuje spousta aplikací a nástrojů, ale jsem z toho trochu zmatený, protože každá z nich má své výhody a nevýhody. Hlavně bych rád věděl, které aplikace jsou pro tohle nejlepší z hlediska uživatelského rozhraní, funkcionality a třeba i ceny. Zajímalo by mě, jestli doporučujete něco, co poskytuje nejen základní ceny, ale i pokročilejší analýzy a přehledy o trhu. A co komunitní funkce? Je dobré mít možnost diskutovat s ostatními investory přímo v aplikaci? Také by mě zajímalo, jestli existují aplikace, které umějí sledovat portfolio napříč různými burzami a peněženkami. Rád bych třeba věděl, kdy je nejlepší čas na nákup nebo prodej, nebo jak si vedou mé investice v dlouhodobém horizontu. A co bezpečnost? Jaké aplikace považujete za nejbezpečnější? Mám obavy o ochranu svých dat a aktiv. Pokud máte nějaké tipy nebo osobní zkušenosti s konkrétními aplikacemi pro sledování krypto investic, budu moc vděčný za vaše názory. Děkuji!