Charts.cz/Fórum/Jaké aplikace jsou nejlepší pro sledování krypto investic?

Jaké aplikace jsou nejlepší pro sledování krypto investic?

Mám na srdci otázku ohledně sledování mých krypto investic. Investuji do různých kryptoměn a chtěl bych mít přehled o všech svých aktivech na jednom místě. Vím, že existuje spousta aplikací a nástrojů, ale jsem z toho trochu zmatený, protože každá z nich má své výhody a nevýhody. Hlavně bych rád věděl, které aplikace jsou pro tohle nejlepší z hlediska uživatelského rozhraní, funkcionality a třeba i ceny. Zajímalo by mě, jestli doporučujete něco, co poskytuje nejen základní ceny, ale i pokročilejší analýzy a přehledy o trhu. A co komunitní funkce? Je dobré mít možnost diskutovat s ostatními investory přímo v aplikaci? Také by mě zajímalo, jestli existují aplikace, které umějí sledovat portfolio napříč různými burzami a peněženkami. Rád bych třeba věděl, kdy je nejlepší čas na nákup nebo prodej, nebo jak si vedou mé investice v dlouhodobém horizontu. A co bezpečnost? Jaké aplikace považujete za nejbezpečnější? Mám obavy o ochranu svých dat a aktiv. Pokud máte nějaké tipy nebo osobní zkušenosti s konkrétními aplikacemi pro sledování krypto investic, budu moc vděčný za vaše názory. Děkuji!

174 slov
1.7 minut čtení
26. 1. 2025
Lenka Brychtová
Lenka Brychtová

Zdravím, co se týče sledování krypto investic, já osobně používám aplikaci Blockfolio (teď FTX), což je fakt super pro přehled. Můžeš tam sledovat všechny svoje portfolia napříč burzama a různýma peněženkama. Umožňuje to i nastavit notifikace na ceny, takže víš, kdy nakupovat nebo prodávat. Další dobrá možnost je Delta, ta má hezký uživatelský rozhraní a pokročilejší analytiku. Mě se líbí, že tam můžeš mít i komunitní funkce pro diskuzi s ostatními investory. Bezpečnost je tam taky na dobrý úrovni, ale doporučuji mít i dvoufázové ověření na účtech. Když si chceš dávat pozor na svoje data a aktiva, tak určitě vybírej aplikace, který mají dobré hodnocení v obchodě s aplikacemi a nějakou reputaci v krypto komunitě. Jestli tě zajímají víc analýzy, tak CoinMarketCap má také skvělou mobilní aplikaci. Hodně štěstí s investicema!

131 slov
1.3 minut čtení
24. 10. 2022
Radka Svobodová
Radka Svobodová

Když jde o sledování krypto investic, tak pár aplikací, co se mi osvědčily. Například CoinStats je super, má dobrý přehled a sleduje portfolio napříč burzami. Můžeš tam i dostávat upozornění na ceny, což je fajn. Pak je tu Blockfolio (teď FTX App), což je taky hodně populární, snadno se ovládá a má komunitní funkce, můžeš tam chatovat s ostatními investory. Pokud hledáš něco víc pokročilého, tak CryptoCompare nabízí skvělé analýzy a přehledy trhu. Co se týče bezpečnosti, většina těchto aplikací má dvoufaktorovou autentifikaci, ale stejně bych byl opatrný s osobními daty. Určitě si dávej pozor na to, kam zadáváš citlivé informace. Na konci dne ti doporučuju vyzkoušet více aplikací a najít tu, co ti nejvíc sedne.

116 slov
1.2 minut čtení
13. 7. 2023
Simona Hradilová
Simona Hradilová