Charts.cz/Fórum/Které NFT projekty v roce 2025 generují nejlepší příjmy?

Které NFT projekty v roce 2025 generují nejlepší příjmy?

Zajímalo by mě, jaké NFT projekty byste doporučili na rok 2025, pokud jde o generování příjmů. Vím, že trh s NFT je velmi dynamický a že se trendy neustále mění, ale přeci jen mě zajímají názory těch, kteří se v tomto světě pohybují déle. Jaké konkrétní projekty se vám osvědčily nebo které máte na radaru? Myslíte si, že investice do uměleckých NFT, herních assetů nebo třeba do metaversových pozemků jsou lepší volbou? Zaznamenal jsem, že některé projekty slibují pravidelné výnosy z royalties nebo tokenizace aktiv. Jak to vlastně funguje? Také by mě zajímalo, jestli nějaké známé značky nebo umělci plánují vstoupit do světa NFT a co to může znamenat pro jejich hodnotu. Jaké jsou vaše tipy na nejlepší strategie pro investice do NFT v roce 2025? Ať už máte zkušenosti s konkrétními platformami nebo souvisejícími trendy, dejte vědět! Každý názor se počítá a rád bych se dozvěděl víc o tom, co si o tom myslíte.

155 slov
1.6 minut čtení
21. 12. 2023
Vladimíra Beranová
Vladimíra Beranová

Rok 2025 bude určitě zajímavý pro NFT projekty, zvlášť s tím, jak se trh vyvíjí. Sleduj projekty jako Bored Ape Yacht Club nebo CryptoPunks, ty pořád mají velkou hodnotu a fanouškovskou základnu. Umění je fajn, ale zaměřil bych se spíš na herní NFT, jako třeba Axie Infinity nebo nějaké nové hry, co mají plán na monetizaci. Metaverse pozemky taky vypadají lákavě, ale je potřeba dávat pozor na lokalitu a vyhlídky na rozvoj. Ty royalties z prodeje NFT jsou dobrý způsob, jak mít pasivní příjem, takže tohle určitě sleduj. Co se značek týče, je jasný, že spousta velkých jmen se do toho chystá skočit, což může ceny hodně nakopnout. Investice do NFT je o hledání rytmu a trendů, takže buď flexibilní a neváhej experimentovat. Hlavně nekupuj jen proto, že máš pocit, že něco bude vzrůstat – dělej si vlastní výzkum.

139 slov
1.4 minut čtení
2. 5. 2024
David Dunka
David Dunka

Takže, co se týče NFT projektů v roce 2025, tak se vyplatí sledovat pár trendů. Hlavně umělecké NFT pořád mají šanci, zvlášť když umělci, co už něco dokázali, začnou vyrábět limitované kolekce. Ale herní assety, to je taky dobrá cesta – hry jako Axie Infinity nebo Decentraland ukázaly, že hráči jsou ochotni investovat do postaviček a virtuálních pozemků.

Co se týče metaverse, tak tam vidím hodně potenciálu, zvlášť když známé značky začnou prodávat virtuální zboží nebo pozemky. Já bych sledoval projekty, co slibují pasivní příjem z royalties, to může být zajímavý způsob, jak generovat příjmy bez nutnosti neustále obchodovat.

Osobně bych doporučil dívat se na komunitu okolo konkrétních projektů. Když je kolem toho silná komunita a aktivita, většinou to znamená i stabilnější hodnotu. A hlavně – nikdy neinvestuj víc, než si můžeš dovolit ztratit. Trh s NFT je dost volatilní.

139 slov
1.4 minut čtení
18. 4. 2024
Dana Dostálová
Dana Dostálová