Jak si vybrat správnou NFT platformu pro začátečníky?
Slyšel jsem o NFTs a vypadá to jako něco, co by mě mohlo zajímat, ale jak vlastně začít? Kde mám hledat informace o tom, jak si vybrat správnou platformu? Je pravda, že některé platformy jsou lepší pro začátečníky než jiné? Co byste doporučili, když se chci pustit do světa NFT a nevím, na co si dát pozor? Mám se zaměřit na poplatky, které platformy účtují, nebo je důležitější uživatelská přívětivost? Jaké jsou klíčové faktory, které by měl mít člověk na paměti při výběru NFT tržiště, zejména pokud se teprve učím? Měl bych sledovat určité komunity či trendy na sociálních médiích při výběru té správné platformy? A co bezpečnost? Jak se mohu ujistit, že platforma je spolehlivá a mé investice budou v bezpečí? Existují nějaké konkrétní platformy, které byste doporučili pro nováčky, nebo mám risknout nějakou méně známou možnost? Jak dlouho trvá obvykle proces registrace a zahájení obchodování na těchto platformách? Pokud máš nějaké osobní zkušenosti s různými NFT tržišti, budu rád za tipy a rady. Děkuji.