Jaké jsou tipy na investice do NFT v roce 2023?
V poslední době se hodně mluví o investicích do NFT, a tak jsem se rozhodl zjistit, co všechno bych měl mít na paměti, pokud bych se chtěl pustit do této oblasti v roce 2023. Vím, že NFT neboli nezaměnitelné tokeny jsou čím dál populárnější, ale jak vlastně začít? Kde hledat ty nejzajímavější příležitosti na trhu? Myslím, že by mi pomohlo vědět, na co si dát pozor při výběru konkrétních projektů nebo umělců. Jsou nějaké platformy, které byste doporučili pro nákup a prodej NFT? Jaké faktory ovlivňují hodnotu těchto digitálních aktiv? A co je důležité vědět o tom, jak správně uchovávat své NFT? Zajímalo by mě také, jestli jsou nějaké konkrétní trendy nebo žánry v NFT, které by mohly být v roce 2023 ziskové. Jaké má smysl sledovat komunity nebo influencery v této oblasti? Máte nějaké osobní zkušenosti s investováním do NFT a co byste doporučili začátečníkům? Hledám nějaké rady, jak se vyhnout běžným chybám a jak se orientovat na tomto rychle se měnícím trhu. Děkuji za všechny tipy a rady!