Kdy je nejlepší čas investovat do altcoinů?
Zajímá mě, kdy je vlastně ten správný čas na investici do altcoinů. Uvažuju o tom už nějakou dobu, ale nikdy si nejsem úplně jistý. Vím, že trh s kryptoměnami je hodně volatilní a ceny se mohou měnit prakticky ze dne na den. Mám pocit, že někdy je lepší počkat, až se situace trochu uklidní, ale zároveň slyším, že při poklesu cen se nabízí skvělé příležitosti. Jak to vlastně funguje? Myslíte si, že je rozumné investovat, když altcoiny zažívají boom, nebo spíš čekat na pokles? A jak poznat, že je správný čas investovat? Zajímají mě i názory na to, jestli by měl člověk sledovat trendy nebo se řídit nějakými konkrétními signály na trhu. Dále bych rád věděl, co si myslíte o dlouhodobém versus krátkodobém investování do altcoinů. Je lepší mít strategii jako HODL nebo raději rychle reagovat na změny? A co když mám nějaký konkrétní altcoin na mysli? Jak se rozhodnout, zda investovat právě do něj? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a tipy ohledně toho nejlepšího času na investici do altcoinů a jak se orientovat v tomhle neustále se měnícím světě kryptoměn.