Jaké jsou nejlepší platformy pro staking kryptoměn?
Zajímalo by mě, na jakých platformách se dá nejlépe provádět staking kryptoměn. Je toho teď docela hodně a já se v tom nějak ztrácím. Někde čtu, že je dobré mít kryptoměny na burzách, ale pak to zase vypadá, že je lepší mít je na specializovaných peněženkách nebo platformách určených přímo pro staking. Jaké jsou tedy ty nejznámější a nejspolehlivější možnosti? Co třeba Binance nebo Coinbase, mají nějaký zajímavý staking? Zaznamenal jsem i platformy jako Kraken nebo KuCoin, ale nevím, jestli jsou skutečně dobré nebo jestli je lepší raději hledat alternativy. A co ty decentralizované platformy? Jak to tam funguje? Mám strach z podvodů a z toho, že o své peníze přijdu. Když už investuju do kryptoměn, chci mít alespoň nějaký pasivní příjem ze stakingu, tak by mě zajímalo, co doporučujete. Jaké máte zkušenosti s různými platformami? Kde jste byli nejvíc spokojení a proč? Jaké jsou poplatky za staking a jaká je bezpečnost těchto platforem? Budu ráda za každou radu či zkušenost, protože mám pocit, že se v tom začínám motat.