Které technologie budou dominovat na trhu v roce 2025?
Zajímalo by mě, jaké technologie podle vás ovládnou trh v roce 2025. Sleduju to už nějaký čas a mám pocit, že se blížíme k zajímavým změnám. Například umělá inteligence se zdá být na vzestupu, ať už v oblasti automatizace, zdravotnictví nebo zpracování dat. Jak si myslíte, že se AI vyvine a jaký vliv to bude mít na různá odvětví? Taky slyším hodně o blockchainu a kryptoměnách, což je pro mě fascinující téma. Jak si myslíte, že se tyto technologie zafixují na trhu? Bude stále více lidí investovat do digitálních aktiv jako jsou NFT a kryptoměny? A co třeba udržitelnost? Mnoho firem se zaměřuje na ekologické technologie a obnovitelné zdroje energie. Jak moc důležité to bude pro investory v následujících letech? Mám pocit, že kombinace těchto technologií může přinést novou vlnu inovací a příležitostí. Co myslíte? Které konkrétní sektory byste doporučili sledovat nebo do kterých investovat? Jaké máte názory na trendy jako je metaverse nebo 5G technologie? Je vůbec možné odhadnout, které technologie se prosadí, nebo je to všechno jen otázka náhody? Rád bych slyšel vaše názory a tipy, co očekáváte od budoucnosti technologií a jak to ovlivní naše investice.