Jak začít s investováním do DeFi projektů?
Zajímám se o decentralizované finance, ale vůbec nevím, jak začít. Mám pocit, že je to teď hodně populární téma a slyšel jsem o různých projektech, které slibují vysoké výnosy, ale přitom mám obavy z toho, že to může být hodně riskantní. Jaké jsou ty základní kroky, kterými bych měl projít, abych se dostal do světa DeFi? Jaké platformy nebo aplikace bych měl používat pro obchodování s kryptoměnami a jak si mohu vybrat ty nejlepší projekty? Slyšel jsem něco o likviditních fondech a yield farmingu, ale pořád tomu úplně nerozumím. Jaké jsou základní věci, které bych měl vědět o těchto procesech? A co když chci investovat menší částku? Je to vůbec možné? Jaký je minimální vklad do DeFi projektů? Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké spolehlivé zdroje informací nebo komunity, kde se mohu dozvědět více a sdílet zkušenosti s ostatními investory. Mám strach, že můžu přijít o peníze, proto bych chtěl být co nejlépe připravený. Jaké jsou nejčastější chyby, kterým bych se měl vyhnout na začátku? Děkuji za jakoukoli pomoc!