Jak najít hodnotné NFT, které ostatní přehlížejí?
Slyšel jsem, že NFT jsou teď v módě a spousta lidí na tom vydělává, ale mě to připadá jako zmatek. Jak se vlastně dá najít kvalitní NFT, které ostatní přehlížejí? Je to vůbec možné? Mám pocit, že většina lidí investuje jen do těch nejznámějších projektů nebo umělců, ale já chci přijít na nějaké skryté poklady. Jaké strategie nebo tipy byste doporučili pro hledání NFT, které nejsou ještě populární, ale mají potenciál v budoucnu vzrůst na hodnotě? Zajímalo by mě, jaké platformy bych měl sledovat a na co se zaměřit při výběru těchto digitálních aktiv. Je důležité zkoumat umělce nebo samotné projekty? Jaký vliv má komunita kolem daného NFT? A co třeba trendy v designu nebo tematice? Mám také obavy z toho, že investice do NFT mohou být riskantní, takže bych rád věděl, jak se vyhnout podvodům nebo přehnaným cenám. Víte o nějakých konkrétních případech, kdy někdo našel hodnotné NFT ještě před tím, než se staly populárními? Jaké kroky byste doporučili pro nováčky jako já? Každý tip nebo rada by opravdu pomohly!