Co si myslíte o investování do kryptoměn?
Investování do kryptoměn se stalo v poslední době opravdu populární a není snad žádný den, kdy by se neobjevily nějaké nové informace nebo trendy v této oblasti. Všude kolem nás slyšíme o bitcoinu, ethereu, ale i o dalších altcoinech, které prý mají obrovský potenciál. Vlastně jsem začal přemýšlet, jestli do toho vůbec mám jít. Je to vůbec bezpečné? Když vidím ty obrovské výkyvy cen, tak se mi zdá, že je to spíš jako hazard než investice. Mám kamarády, kteří se do toho pustili a někteří z nich udělali dost peněz, ale i tak jsem slyšel příběhy o tom, jak lidé přišli o hodně kvůli špatným rozhodnutím nebo prostě jen smůle. Co si vlastně myslíte o celkovém přístupu k investování do kryptoměn? Je lepší investovat menší částky a rozložit riziko, nebo se pustit do větších investic? A co třeba ty různé platformy na obchodování - jsou některé lepší než jiné? Jak je to třeba s daněmi a regulacemi v naší zemi? To je taky něco, co mě dost zajímá. Pokud někdo už má nějaké zkušenosti nebo tipy, jak začít a na co si dát pozor, budu rád za jakékoli rady. Myslíte si, že kryptoměny mají budoucnost a stávají se stále více akceptovanými v reálném světě? Jsem zvědavý, co si o tom myslíte vy ostatní.