Jak se chránit před podvodem při nákupu NFT?
V poslední době se hodně mluví o NFT, ale já mám obavy, že se snadno můžu stát obětí podvodu. Mám pár dotazů ohledně toho, jak se nejlépe chránit při nákupu těchto digitálních aktiv. Jak poznám, že je nějaké NFT skutečně originální a nejedná se o nějakou kopii nebo dokonce podvod? Existují nějaké tipy, jak ověřit, že je prodejce důvěryhodný? Zajímalo by mě, jestli bych měl používat nějaké speciální platformy pro nákup, nebo jestli to je jedno. Poslouchal jsem o různých hackerských útocích a podvodech, ale nevím, jak tomu předejít. Měli byste doporučit nějaké konkrétní triky nebo nástroje, které by mi mohly pomoci zjistit pravost NFT? Jaké jsou nejčastější varovné signály, na které bych měl dávat pozor při nákupu? A co když si koupím NFT a pak zjistím, že je to podvod – jak se mohu bránit nebo co s tím dělat? Mám pocit, že tohle téma je hodně složité a bylo by super mít nějaký jasný přehled o tom, jak se vyhnout problémům. Takže co myslíte? Jak mohu bezpečně investovat do NFT bez toho, abych narazil na nějaký podvod?