Co jsou to NFT a jak na nich můžu vydělat?
Zajímalo by mě, co přesně jsou to NFT. Mám pocit, že jsem na internetu slyšel o nějakých digitálních uměleckých dílech a sběratelských předmětech, které se prodávají jako NFT, ale moc tomu nerozumím. Jak to vlastně funguje? Je to něco jako kryptoměna, nebo je to úplně něco jiného? A jak na tom můžu vydělat? Je možné koupit nějaké NFT za nízkou cenu a pak je prodat dráž? Slyšel jsem, že někteří lidé na tom udělali obrovské peníze, ale zajímalo by mě, jestli je to pro každého, nebo jen pro ty, co rozumí technologiím a digitálním umění. Můžete mi někdo vysvětlit, jaký je proces nákupu NFT a na co si mám dát pozor? Jaké platformy jsou nejlepší pro nákup a prodej NFT? Mám se bát podvodů nebo ztráty peněz? A co s těmi NFT můžu dělat potom? Lze je nějak využít, nebo jen skladovat jako investici? Rád bych věděl víc o tom, jak začít, jak vybrat správná NFT a jestli existují nějaké tipy pro úspěšné investice do této oblasti. Opravdu bych ocenil všechny rady a zkušenosti, které byste mohli sdílet.