Co dělat, když cena kryptoměny náhle klesne?
Když se cena kryptoměny náhle propadne, je to vždycky hrozný šok. Pamatuju si, jak jsem sledoval, jak moje investice v jednom okamžiku ztratila značnou část své hodnoty a přemýšlel jsem, co teď dělat. V takových chvílích mě napadá spousta otázek. Měl bych prodat, nebo se držet? Co když cena klesne ještě víc? Mám si udělat nějakou analýzu trhu? Jak zjistím, jestli je to jen dočasný pokles nebo začátek nějakého většího problému? A co ostatní investoři? Co dělají oni? Je lepší počkat, nebo se snažit nakoupit více, když je cena nízká? Jak poznám, že je čas na vstup nebo výstup? Zajímalo by mě také, jaké jsou zkušenosti ostatních s takovými situacemi. Měli jste někdy podobnou zkušenost? Jak jste se s tím vyrovnali a co byste doporučili? Jaké strategie by mohly fungovat v případě rychlého poklesu cen a co říkáte na dlouhodobé investování versus krátkodobé spekulace v takovýchto případech? Jaký vliv mají zprávy a novinky na trh s kryptoměnami v těchto obdobích? Odpovědi na tyto otázky by mi určitě pomohly!