Co dělat, když moje NFT ztratila hodnotu a cítím se špatně?
Takže, mám takový problém. Před nějakou dobou jsem se pustil do investování do NFT, protože jsem slyšel, jak je to skvělá příležitost a jak to může přinést velké zisky. Na začátku jsem byl nadšený, všechno vypadalo skvěle a moje kolekce NFT rostla na hodnotě. Ale teď jsem zjistil, že jejich cena klesla na polovinu, a já mám pocit, že jsem udělal obrovskou chybu. Cítím se hrozně, jako bych vyhodil peníze oknem. Nejen že mě to frustruje, ale taky se bojím, co to znamená pro moji finanční situaci. Přemýšlím, jestli mám ty NFT držet nebo se jich zbavit. Co když se hodnota ještě víc propadne? A co když se trh s NFT úplně zhroutí? Je vůbec nějaký způsob, jak tohle napravit nebo to už je ztracené? Jak se s tím vyrovnat psychicky? Je normální cítit takovou úzkost, když investice klesne? Vzpomínám si na všechny ty rady o dlouhodobém investování a o tom, jak by člověk měl mít trpělivost, ale teď nevím, co si myslet. Navíc kolem mě jsou lidé, kteří na těchto investicích vydělali a já mám strach, že jsem přišel o všechno. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Jak jste se s tím vyrovnali? Co doporučujete dělat v takových situacích? Jak zjistit, jestli má smysl čekat na zotavení trhu nebo je lepší najít jiné investiční příležitosti? Děkuju za jakoukoli radu!