Bude mít regulace vliv na cenu kryptoměn v příštích letech?
Zajímalo by mě, jak si myslíte, že regulace ovlivní ceny kryptoměn v následujících letech? Mám pocit, že se situace hodně mění a vlády po celém světě se snaží s kryptoměnami nějakým způsobem vyrovnat. Viděli jsme už několik případů, kdy různé země zavedly nové zákony nebo dokonce zakázaly obchodování s určitými kryptoměnami, což podle mě může mít dopad na poptávku a tím pádem i na cenu. Myslíte si, že když regulace přijdou, tak to povede k poklesu ceny, protože investoři budou mít strach a raději se stáhnou? Nebo naopak si myslíte, že jasnější pravidla přimějí více lidí investovat do kryptoměn, což by mohlo ceny zvýšit? A co třeba situace v EU nebo v USA? Jak vidíte budoucnost regulace v těchto regionech? Dává to smysl, že regulace mohou přinést větší důvěru veřejnosti a tím pádem i stabilitu trhu? A co NFT a další podobné technologie – jak se domníváte, že tohle všechno ovlivní trh s kryptoměnami? Rád bych slyšel názory ostatních a jak se na to díváte vy. Věřím, že tohle téma bude hodně aktuální a zajímavé, když se podíváme dopředu.