Jaké jsou nejlepší strategie pro investice do realit v dnešní době?
Zajímalo by mě, jaké jsou vlastně ty nejlepší strategie, když přemýšlím o investicích do realit? Slyšel jsem, že trh se teď dost mění a je důležité mít dobrou taktiku. Co třeba investice do pronájmu nemovitostí? Je to stále výhodné, nebo bych měl zvažovat něco jiného? A co obrácené nemovitosti, má to smysl v současné době? Jaké jsou podle vás klíčové faktory, na které se zaměřit před tím, než se rozhodnu investovat? Taky mě zajímá, jestli je lepší investovat do komerčních nemovitostí nebo do rezidenčních. Dává smysl mít více než jednu nemovitost, nebo je rozumnější soustředit se na jednu a tu pořádně zhodnotit? Jaké jsou rizika, na která bych si měl dát pozor? Měl bych se koukat po lokalitách, které jsou na vzestupu, nebo je lepší investovat do oblastí, které už jsou vyzkoušené a stabilní? A co financování? Jaké možnosti mám k dispozici a jak si vybrat to nejlepší financování pro mé investice? Vím, že trh s realitami může být hodně nevyzpytatelný a rád bych slyšel názory od lidí, kteří mají zkušenosti s těmito strategiemi. Jaké tipy byste mi dali jako začátečníkovi v této oblasti?